Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

Naše babičky dávaly řízky dopéct ještě do trouby, navrch kousek másla. V dnešní rychlé době se snažíme netrávit v kuchyni příliš mnoho času. Jak tedy docílit toho, aby maso bylo křehoučké jako od babičky?

Přinášíme vám rady zkušeného šéfkuchaře pražského Grand Cru Restaurant & Bar Jana Punčocháře, který je známý svou láskou k řízkům a k česko-rakouské kuchyni. Poradí, jak docílit chutného řízku z vepřového, kuřecího, dokonce i hovězího masa.

Triky Jana Punčocháře najdete ZDE.

A pokud pátráte po receptu, díky kterému by vám nepraskla sekaná, najdete ho na tomto videu:

Doporučujeme

Články odjinud